PRIMER AVÍS

Avís. Aquest blog ha estat crackejat i ja no està en mans de la Cristina. A partir d’ara ja no llegireu més als seus posts sinó que un servidor serà el que utilitzarà el seu blog a través de vàries publicacions i vídeos en els que la protagonista serà ella.

Això és un primer avís sobre tota la informació que té penjada al seu blog, així com el que hi ha a la xarxa social Twitter. Vaig recopilant informació sobre ella i arran d’això aniré fent i penjant més vídeos. Voleu saber a què em refereixo? Doncs estigueu atents a les properes entrades, perquè aviso que no serà gaire divertit… Aquí en teniu la primera mostra:

I no em conformo només en això que veieu. Disfruto molt veient com la gent segueix informant de tota la seva vida i ho exposa públicament a les xarxes socials i Internet. Això és el que alimenta i dóna “vida” a la meva feina (sí, no em limito només a entrar al blog, sinó que la meva tasca va més enllà del món virtual, m’agrada actuar a la realitat). No us preocupeu perquè ben aviat entendreu del que parlo.

PD: això és un comentari dirigit a la Cristina → Cris, no només m’he apoderat del teu blog sinó que sé on vius, tinc varis vídeos que ho demostren…  Algun dia d’aquests sabràs qui sóc…

…. VIGILA.

ICRACK logo

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s