JELLY, LA NOVA XARXA SOCIAL DE PREGUNTES I RESPOSTES

jellyDe la mà dels co-fundadors de Twitter, Biz Stone, a mitjans de gener ens arribarà una nova xarxa social: Jelly. En aquesta els usuaris podran publicar preguntes i respostes basades en fotografies. Jelly serà complementària a Twitter i permetrà als usuaris interactuar directament i d’una forma molt més senzilla amb imatges, tenint així una xarxa social específica per a un determinat tipus de qüestions.

El funcionament d’aquesta xarxa social serà molt senzill. Des de la pròpia aplicació podrem fer una foto o buscar alguna dins de la galeria del nostre smartphone. Abans de pujar la foto a la xarxa social podrem realitzar algunes modificacions com, per exemple, retallar-la, pintar-la o ressaltar algun element sobre ella. Una vegada preparada la imatge haurem d’establir una pregunta i publicarem el resultat a la xarxa social. Els nostres amics podran contestar a la nostra pregunta pintant sobre la imatge, adjuntant un enllaç web o, simplement, amb text.

Aquesta xarxa social està integrada amb Twitter i Facebook, per la qual cosa els usuaris podran iniciar sessió amb el compte de les esmentades xarxes socials i podran buscar amics que estiguin utilitzant Jelly dins de les seves llistes de contactes. També es podrà compartir la publicació a Facebook i Twitter perquè els usuaris que no estiguin utilitzant Jelly també puguin interactuar i respondre a la pregunta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s