WORDEO, UNA APP PER CREAR MISSATGES DE VÍDEO ORIGINALS

Està a punt de sortir al mercat una nova aplicació de vídeos. Wordeo és una barreja de Vine i aplicació de missatgeria que pot fer gaudir a molts usuaris. Aquesta nova app, que estarà disponible a mitjans de gener pels usuaris de iOS, permetrà enviar missatges de text introduïts en un vídeo que mostrarà exactament allò que es vol dir.

Per resumir i deixar ben clar què és Wordeo cal dir que és una aplicació per crear missatges units a unes imatges que la pròpia app s’encarrega de posar. A més, el seu funcionament és molt senzill. N’hi ha prou amb posar el missatge que vulguem, en anglès, i la pròpia aplicació ens seleccionarà aquelles imatges en moviment que vagin quadrant amb cada paraula. És a dir, si posem com a missatge: ‘Rainy day in Madrid’, ens sortirà una imatge de la pluja, una altra d’un dia qualsevol i una altra de la capital d’Espanya, tot això acompanyat d’una música.

Les imatges són proporcionades per l’agència Getty Images, per la qual cosa són de molta qualitat i hi ha milers per triar.

Personalització

wordeo

Òbviament hi haurà moltes imatges per a cada paraula i gràcies a un senzill menú es podran anar triant com volem, incloent les que tinguem dins del nostre iPhone o les que vulguem fer al moment. A més, també es podrà triar la música, separada per gèneres musicals i per estats d’ànim i el tipus de lletra del nostre missatge.

En el fons serà una aplicació d’edició de vídeos contextualitzats amb les paraules que nosaltres posem. Amb aquesta app els nostres missatges seran molt més dinàmics i reflectiran molt millor allò que volem dir.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s