LES MILLORS APPS PER PRACTICAR IOGA A CASA

Practicar Ioga és una de les activitats més beneficioses per la nostra salut física i mental. A més, gràcies als nostres mòbils ara podem fer ioga una costum diària, ja que entre els milers d’aplicacions mòbils que existeixen, també n’hi han per practicar ioga i meditació. Tot i així, d’aquest tipus n’hi ha moltes i la majoria són gratuïtes.

ejercicios-yoga-en-casa

Quin criteri podem utilitzar per decidir quina aplicació ens descarreguem?

Per exemple, ens podem guiar per la valoració i comentaris dels usuaris que les han provat o, també, pel nombre de baixades de cadascuna d’elles. A continuació us recomano les que considero que són les tres millors:

1. Daily Yoga: per mi és la millor i l’aplicació més completa. Només cal fixar-nos en el nombre de descàrregues (entre 1 i 5 milions) i l’elevada puntuació (4,2) que té. Està en anglès i, malgrat la seva agradable interfície i disseny intuïtiu, ens costi començar a utilitzar-la si no dominem l’idioma. Aquesta aplicació presenta diferents rutines i sessions de diferents dificultats i durades. És com un entrenador personal que ens mostra galeries d’imatges i vídeos explicatius per una millor comprensió dels exercicis.

2. Relax Melodies: son i ioga. Es tracta d’una aplicació que ens permet millorar els nostres exercicis de meditació gràcies a la seva extensa biblioteca de sons i melodies. Està especialment pensada per aquelles persones amb dificultat de concentració, ja que ajuda a aïllar-nos dels sorolls externs. A més a més d’aquesta relaxació personalitzada, aquesta aplicació ens pot ser útil per aconseguir el son. Una altra avantatge d’aquesta aplicació és que està disponible en castellà.

3. Yoga Simple: aquesta aplicació permet fer un entrenament diari que conté múltiples rutines d’exercici, ràpides i efectives, que podem fer des de casa. La seva interfície és senzilla i en castellà, per la qual cosa no tindrem cap dificultat a l’hora d’utilitzar-la. També compta amb vídeos que ajuden a seguir i comprendre fàcilment cada exercici.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s