EPISODE CALENDAR: No et perdis ni un capítol de les sèries que segueixes!

episodecalendar
Molt probablement ets seguidor o seguidora d’alguna sèrie, oi? Americana? I ja saps quin dia de la setmana surt un nou capítol? La recomanació que us porto avui és per aquells que entre tantes sèries us acabeu fent un lio i ja no sabeu quin capítol us toca mirar. Crec que us porto una solució bastant útil: EpisodeCalendar. 

EpisodeCalendar és un web que permet estar al dia de les sèries que veus i dels nous capítols que van sortint. A continuació us explico una miqueta què ofereix aquest lloc, aviam si us resulta tan indispensable com m’ha acabat passant a mi entre tantes sèries americanes que miro.

• MARCAR SÈRIES I CAPÍTOLS. Afegeixes en una llista les sèries que mires o tens pendent de mirar. De cada una pots marcar com a vistes les temporades (en cas que les hagis vist completes) i també els capítols. Així a la llista d’episodis totals de cada sèrie podràs veure sense marcar aquells que encara et falten. Per exemple, si ets seguidor de The Big Bang Theory i vas al mateix ritme que als EUA, ara tindries marcades les 5 primeres temporades i 8 capítols de la sisena, és a dir, tot el que ja has vist, podent veure així quins són els que encara no has pogut mirar.

• SABER QUAN S’EMETRÀ UN NOU CAPÍTOL. Si tens la sensació que fa dies que no veus una sèrie i no saps pas quan tornarà, EpisodeCalendar també t’ho diu. De fet, hi ha una opció que et suma un dia a l’emissió americana, per si vius a Europa, és a dir, quan diu que un episodi sortirà el dia 9 és que tu el podràs veure el dia 9, però en realitat va ser el dia anterior quan el van emetre a Amèrica. És perfecte per tots aquells que us baixeu les sèries o les mireu online.

• TENIR UN CALENDARI PERSONALITZAT. Un cop has afegit tot de sèries que segueixes, aquest web et mostra un calendari personalitzat amb els dies del mes i els episodis nous que apareixen cada dia (només de les sèries que tu hagis afegit). Així pots saber quin dia de la setmana tens cada sèrie.

UNWATCHED. És l’apartat més útil del web, el que et mostra quins capítols et falten de cada sèrie d’una manera molt senzilla com podeu veure a la imatge de continuació.

unwatched-EpisodeCalendar

• NOTIFICACIONS. Si vols pots demanar de rebre notificacions per correu electrònic: un correu diari amb les sèries que et toca veure o bé un correu setmanal amb les sèries que han sortit (o bé no rebre correus i directament entrar al web per saber quins capítols tens pendent). També, si ho prefereixes, pots rebre les notificacions mitjançant els feeds RSS.

Aquest web tan senzill i fàcil, a part de tenir una bona interfície, és l’eina perfecta per fanàtics de la televisió. Us asseguro que no us perdreu ni un capítol! I si us interessa, també hi ha l’aplicació per a smartphone! Espero que us hagi resultat interessant i fins una altra : )

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s